Slobodno nas kontaktirajte na: +385 (0)1 5613-222, info@playcom.hr

  •  


Plaćanje i upute za prodaju

  • Plaćanje:

    Virman
    Opća uplatnica
    Internet bankarstvo

    Kartično plaćanje putem interneta:

    American jednokratno
    American beskamatno do 24 rata
    Diners beskamatno do 36 rata
    Discover jednokratno
    DinaCard jednokratno
    Maestro i Visa ZABA jednokratno
    MasterCard ZABA jednokratno
    ZABA MasterCard Standard,MasterCard Gold,MasterCard go! i MasterCard Platinum karticama beskamatno do 24 rata (minimum 500kn pa nadalje)
    ZABA Visa Business i Visa Avenue Mall karticama do 24 rata beskamatno (minimum 500kn pa nadalje)
    PBZ Visa Inspire do 12 rata beskamatno
    Maestro i Visa Electron svih ostalih banaka jednokratno
    PBZ Maestro do 12 rata beskamatno
    PBZ Maestro jednokratno


    Upute za prodaju

    Online Internet kupovina:

    Da biste kupili online, prvo se morate registrirati na našem webshopu. U desnom izborniku webshopa odaberite link "Besplatna registracija" ili "login?" i otvorit će se stranica za unos Vaših podataka. Pri registraciji korisnika potrebno je odabrati da li se radi o pravnoj ili fizičkoj osobi, odnosno veleprodajnom partneru, a polja označena s zvjezdicom (*) morate obavezno ispuniti. Nakon registracije korisnički podaci i lozinka biti će poslani na mail koji ste upisali. S lozinkom se možete logirati na webshop i kupovina može početi!

    Kad se odlučite za kupovinu artikla kliknite na "DODAJ U KOŠARICU". Kad ste zadovoljni odabirom jednog ili više artikala, kliknite na "PREGLED KOŠARICE" te još jednom provjerite što ste sve odabrali.

    Narudžbu uvijek možete mijenjati, brisati ili poništiti. Klikom na "završi kupovinu" potvrđujete odabir. Nakon toga morate upisati podatke za dostavu robe i računa te odabrati način plaćanja i time je kupovina gotova. Očekujte potvrdu narudžbe mailom ili telefonom.


    Raspoloživost robe:

    Raspoloživost proizvoda na ovim web stranicma odnosi se zbrojeno na sva skladišta naših dobavljača i maloprodajnu poslovnicu. Napominjemo da raspoloživost proizvoda i usluga ne mora odgovarati stanju označenom na webshopu, ali je moguće dobaviti proizvod u roku od 48h od naših dobavljača. Preporučamo da kontaktirate našu poslovnicu gdje i kako želite preuzeti proizvod kako bi Vam isti osigurali do Vašeg dolaska.
    Molimo poštovane kupce da NE uplaćujete po ponudi na web shopu,prije nego vas kontaktira netko od naših djelatnika i provjeri dostupnost artikla za koji ste zainteresirani!

    Naručivanje telefonom:

    Kupovinu također možete obaviti i telefonom, nazovite nas na telefon i naši djelatnici će Vam ljubazno pomoći pri odabiru artikla, te zaprimiti sve potrebne podatke za slanje robe. U tom slučaju, način plaćanja je isključivo gotovina ili virman/opća uplatnica.