Slobodno nas kontaktirajte na: +385 (0)1 5613-222, info@playcom.hr

  •  


  • Star Wars: Battlefront 2 Standard Edition PS4

Star Wars: Battlefront 2 Standard Edition PS4

Šifra artikla: 02450975
Dostupnost artikla:   Artikl je dostupan
Cijena: 136,50 Kn
Cijena za kreditne kartice: 150,15 Kn
Cijena za debitne kartice: 139,23 Kn
Dostupno na 12 rata bez kamata već od 12,51 Kn mjesečno.
Dostupno na 24 rata bez kamata već od 6,26 Kn mjesečno.
Dostupno na 36 rata bez kamata već od 4,17 Kn mjesečno.

Opis artikla

Star Wars Battlefront je mega igretina koja nas je osvjila, pa, svime. Igra je skoro cijelo vrijeme izgledala kao film, a i igrivost je bila sjajna u multiplayeru. Originalni Star Wars Battlefront je uvjerljivo najbolja SW igra, ikada.Star Wars Battlefront je mega igretina koja nas je osvjila, pa, svime. Igra je skoro cijelo vrijeme izgledala kao film, a i igrivost je bila sjajna u multiplayeru. Originalni Star Wars Battlefront je uvjerljivo najbolja SW igra, ikada.
I sada će to još poboljšati? O, da. Novi Battlefront 2 izgleda još bolje - vjerovali ili ne - i ispravljeni su gotovo svi, ionako mali, nedostaci prethodnika.

Ako je prva igra izgledala skoro kao film, ova izgleda još bolje. Pogledajte video; nevjerojatna grafika natjerat će i one malobrojne koji ne cijene SW serijal da zaigraju ovu igru.
Battlefront 2 imat će kampanju za jednoga igrača. U njoj ćemo preuzeti ulogu Iden Versio, voditeljice posebne postrojbe Imperija, tzv. Inferno Squada. Radnja će biti smještena nakon završetka šeste epizode Star Warsa i prije početka sedmog filma.
Iden Versio kroz 30-godišnju avanturu tražit će osvetu za Darth Sidiousa, a na tom putu upoznat će brojne kultne likove SW univerzuma. Neki od njih bit će igrivi, što znači da nećemo cijelo vrijeme provesti na strani propalog Imperija...

Ako neku igru željno očekujemo, to je upravo novi Star Wars: Battlefront 2.

Osnovne karakteristike:
Platforma: Sony PlayStation 4

Ostale informacije